Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat in Klimop bijna alle coronamaatregelen opgeheven worden. Dit is in lijn met de landelijke versoepelingen en in overleg met het St Jansdal ziekenhuis.

Vanaf 1 april geldt:

  • Tijdens het bezoek tussen 15.00 uur en 16.30 uur en 19.00 -21.00 is iedereen weer welkom zonder een maximaal aantal personen. U hoeft als bezoeker en wij als personeel hoeven geen mondkapje meer te dragen mits u/wij op anderhalve meter afstand blijven. Lukt dat niet dan vragen wij u, om als u binnen anderhalve meter van de client zit en bezig bent, een mondkapje te dragen. Zij blijven bij de ingang van Klimop liggen.
  • Vanaf maandag 28 maart gaan er de volgende zaken veranderen:
  • De ontmoetingsruimte op de tweede etage wordt weer in oude staat hersteld. De apparaten van de fysiotherapie gaan weer naar hun eigen ruimte en de spullen van de activiteitenbegeleiding worden ook weer in eigen ruimte neergezet.
  • Het ontbijt en de warme maaltijd zullen op de eigen kamer geserveerd blijven. De lunch zal vanaf deze dag weer voor iedereen beneden in de ontmoetingsruimte worden verstrekt middels een buffet.
  • De betaalautomaat met koffie wordt verwijderd en in de ontmoetingsruimte op de tweede etage, bij de ingang van de derde en de vierde etage zal een kar komen te staan waarop clienten en hun bezoek zelf koffie en thee kunnen gaan pakken. Wij vragen u vriendelijk om aan het eind van uw bezoek het serviesgoed op de kar te zetten en alles wat in de prullenbak kan weg te gooien.
  • Het blijft heel belangrijk om de volgende zin te blijven onthouden: “Heeft u klachten? Blijft thuis en laat u testen!”

Wij rekenen op uw begrip als hier op sommige momenten gezien de situatie moet worden afgeweken, maar zullen u hierover dan zorgvuldig informeren.

Tot slot willen wij u bedanken voor uw geduld en de zorgvuldigheid waarmee iedereen steeds zijn best doet om het coronavisus zoveel mogelijk op een afstand te houden. Geniet van uw bezoek!