In 2016 bestond Klimop vijf jaar. Sinds de opening tot aan het jubileum zijn er zo’n 2400 mensen uit Harderwijk en omstreken gerevalideerd.

Over Klimop

Klimop is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen ziekenhuis St Jansdal en Zorggroep Noordwest-Veluwe.

Alle (zorg)medewerkers, paramedisch behandelaren en het management van Klimop zijn in dienst van Zorggroep Noordwest-Veluwe.

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Liefdevol bijdragen aan een betekenisvol leven van ouderen, dat is de missie van Zorggroep Noordwest-Veluwe. De Zorggroep biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Zowel in onze woonzorgcentra, maar ook bij mensen thuis in de wijk. Bij de Zorggroep bent u in vertrouwde handen!

Naar website van Zorggroep Noordwest-Veluwe

ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk

In ziekenhuis St Jansdal staan deskundige en enthousiaste medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers voor u klaar. Zij bieden u persoonlijke aandacht. Kiest u voor ziekenhuis St Jansdal? Dan kiest u voor betrouwbare zorg, kwaliteit en gastvrijheid. Want wij zeggen heel eenvoudig: Je zorgt voor elkaar!

Naar de website van St Jansdal

Strategie Klimop

klik op de strategieplaat voor de pdf

“Samen op weg naar de beste behandeling en duurzame revalidatie”, dat is onze missie. Vanuit deze missie hebben we 5 doelstellingen geformuleerd:

  • persoonsgerichte zorg en revalidatie
  • deskundige zorgverlener
  • sturen op kwaliteit
  • continuiteit zorgverlening
  • monitoren financieel proces / zorgexploitatie

Samen vormen zijn de strategie 2023 -2025. En vanuit deze strategie maken wij onze (jaar)plannen.