“Is iets onduidelijk? Neem contact op met de verpleging. Zij staan u graag te woord en helpen u graag verder! ”

Praktische informatie

Contact

Op de contactpagina vindt u de adresgegevens en een kaart (Google Maps)  van Klimop. Hier kunt u ook een vraag stellen of opmerking plaatsen door het contactformulier in te vullen.

Ontevreden of een klacht?

Is iets onduidelijk, bent u ontevreden of hebt u een klacht? Bespreek dit – als dat kan – eerst met de betrokkene of met de manager van Klimop. Misschien kan het probleem direct worden verholpen. Lukt dit niet of wilt u dit liever niet? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris of de cliëntenvertouwenspersoon verbonden aan Zorggroep Noordwest-Veluwe.

Meer informatie vindt u op de website van Zorggroep Noordwest-Veluwe:  Ontevreden of een klacht?  Hier kunt u ook terecht als u gelijk een klacht wilt indienen. Maak dan gebruik van het klachtenformulier.

Bezoektijden

  • 15.00 tot 16.30 uur
  • 19.00 tot 21.00 uur
  • in het weekend: 10.00 – 21.00 uur

Parkeergelegenheid

Het St Jansdal beschikt over een parkeergarage die van 06.00 uur – 23.30 uur is geopend. De eerste 15 minuten zijn gratis. Blijft u langer, dan gelden de volgende tarieven:

  • 15 – 30 minuten: € 1,10
  • Ieder half uur daarna: € 0,90
  • Parkeerservice: € 3,00
  • Maximum tarief (per dag per kaart): € 5,70

Kijk voor meer informatie op de site van St Jandal > perkeerkostenen parkeergelegenheid

Fietsenstalling

Er bevindt zich een fietsenstalling aan de zijkant in de parkeergarage. Het is niet toegestaan om uw fiets buiten deze stalling te plaatsen.

Internet/wifi

In de activiteitenruimte op de tweede etage van Klimop is een computer met internetaansluiting aanwezig voor algemeen gebruik. Er is ook gratis WiFi op de afdeling.

Telefoon

Op elke kamer is een telefoon aanwezig die u tegen betaling kunt gebruiken. Dit kunt u regelen met het medisch secretariaat. U kunt uiteraard ook uw eigen mobiele telefoon gebruiken, er is gratis WiFi op de afdeling.

Kluis

U hebt in uw kamer de beschikking over een kluis die u van een persoonlijke code kunt voorzien. De gebruikershandleiding hangt in de kast.