Klimop is een interessante omgeving, omdat je er in aanraking komt met een diversiteit aan ziektebeelden en behandelingen.

Werken en leren

Reactiveringscentrum Klimop is niet alleen een centrum waar mensen succesvol revalideren, het is ook een dynamische werkomgeving. Bij Klimop werken ruim vijftig medewerkers. Het team is samen verantwoordelijk voor de cliënten die bij Klimop revalideren, van opname tot ontslag.

Als een familielid van een cliënt een vraag heeft over de status zijn of haar naaste, dan kan elke collega bij Klimop die vraag beantwoorden. Dat is belangrijk, want het verhoogt de betrokkenheid. Bij het centrum zijn ook behandelaren werkzaam met wie nauw wordt samengewerkt.

Zelforganiserend
Het team van Klimop is zelforganiserend. Dit betekent dat de teamleden samen verantwoordelijk zijn voor alle voorkomende werkzaamheden; de zorg voor de cliënten, maar ook bijvoorbeeld de bestelling van medicijnen of de inrichting van de voorraadruimte. “Ik heb collega’s hier zien groeien, ze doen waarvoor ze zijn opgeleid en meer. Ze leren het elkaar”, aldus Inez Nieland, manager van Reactiveringscentrum Klimop. Wil je meer informatie? Kijk dan ook eens bij de Vacatures.

Leerlingen en stagiaires
Klimop is een interessante omgeving, omdat je er in aanraking komt met een diversiteit aan ziektebeelden en behandelingen. Het centrum is heel opleidingsgericht. Je draait mee in het team, maar wel met gedegen begeleiding. Er komen bij ons leerlingen en stagiaires van diverse opleidingen (Hbo-V, Mbo-VIG) ervaring opdoen. We bieden plaats aan studenten van onder andere Landstede, Deltion, Menso Alting en Windesheim.