“Wat vindt u leuk om te doen? Waar liggen uw kwaliteiten? Samen zoeken we naar werk dat bij uw kwaliteiten en voorkeur past.”

Vrijwilligerswerk

Onbetaalbare handen! Binnen Zorggroep Noordwest-Veluwe zijn ruim 1000 gemotiveerde vrijwilligers actief met een warm hart voor de ouder wordende mens. Een deel van deze vrijwilligers werkt bij Reactiveringscentrum Klimop. Door hun inzet is er extra tijd en aandacht voor onze cliënten. Vrijwilligers assisteren bijvoorbeeld bij activiteiten. De Zorggroep hecht veel waarde aan alle vrijwillige inzet. Sterker nog, de Zorggroep ziet het als een wezenlijk onderdeel van de organisatie.

Vrijwilligerswerk

Er zijn volop mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Reactiveringscentrum Klimop. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. U kunt hier het vacatureaanbod bekijken. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? De coördinator informele zorg vertelt u in een kennismakingsgesprek graag over de mogelijkheden. Wat vindt u leuk om te doen? Waar liggen uw kwaliteiten? Op welke dag en welk tijdstip bent u beschikbaar? Samen zoeken we naar werk dat bij uw kwaliteiten en voorkeur past en daarna stellen wij een contract met u op.

Wat bieden wij?
U kunt als vrijwilliger bij Klimop een professionele begeleiding verwachten. Verder bieden wij vrijwilligers een fijne werksfeer, gratis workshops, een kerstattentie en een reiskostenvergoeding. U krijgt er voldoening en dankbaarheid voor terug. Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk bij Klimop, dan kunt u via het medisch secretariaat van Klimop vrijblijvend contact opnemen via info.klimop@znwv.nl U kunt ook altijd een van de medewerkers om informatie vragen.